ДУАЛЬНА СИСТЕМА ЯК ОДНА З ОСОБЛИВОСТЕЙ НАВЧАННЯ ФАХІВЦІВ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ СФЕРИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ ОСВІТИ - Сарновська, Наталія Іванівна; Антонівська, Марина Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуті питання підготовки фахівців соціокультурної сфери на сучасному етапі. У роботі висвітлені деякі питання особливості підготовки кадрів для сфери культури і мистецтв, модернізації підготовки кадрів в сучасному ВНЗ мистецтв і культури на основі дуального навчання, відображені деякі особливості та принципи даної системи навчання.