ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ Й ДИДАКТИЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ ІЗ ДОКУМЕНТОЗНАВСТВА ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ПРОЦЕСІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Якименко, Наталія Олегівна; Вощенко, Вікторія Юріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
Виокремлено та схарактеризовано особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців із документознавства й інформаційної діяльності у процесі дистанційного навчання. Визначено й обґрунтовано організаційно-педагогічні та дидактичні умови, що забезпечують формування професійної компетентності майбутніх фахівців із документознавства та інформаційної діяльності із залученням ресурсу дистанційного навчання.