ВПЛИВ РЕФОРМ У СИСТЕМІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ НА ПІДГОТОВКУ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ НІМЕЧЧИНИ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХХ СТ.) - Криворотько-Тайфур, Камілія Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті охарактеризовано позитивні зміни у підготовці вчителів іноземних мов Німеччини, що відбулися в результаті реформ педагогічної освіти (друга половина ХХ ст.): зростання кількості мультилінгвальних та полікультурних груп учнів; розвиток інформаційного суспільства та посилений попит на вивчення іноземних мов професійного спрямування; розвиток нових засобів інформації та відкритий доступ до мови; виникнення нових форм вивчення та навчання іноземних мов.