ТЕХНОЛОГІЯ АКМЕОЛОГІЧНОГО СУПРОВОДУ КУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ РАДІОТЕХНІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Осадчук, Наталія Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В статті розкрито проблему обгрунтування та впровадження технології акмеологічного супроводу культурологічної підготовки майбутніх офіцерів радіотехнічних спеціальностей, що розглядається як поетапна програма, яка передбачає: систему завдань по досягненню майбутніми офіцерами радіотехнічних спеціальностей високого рівня культурологічної компетентності; сукупність форм, методів, спеціальних прийомів та засобів для досягнення цілей; чіткий алгоритм ефективного розв’язання завдання щодо процесу оптимальної самореалізації майбутнього офіцера-радіотехніка у культурологічній діяльності.