СКЛАДОВІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕССІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ І СПОРТУ - Лосік, Вікторія Георгіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У даній статті визначено основні компоненти формування професійної компетентності фахівця фізичного виховання. Виділено основні напрямки підготовки фахівця та сформовано принципи підготовки фахівців фізичного виховання.