ПРОФЕСІЙНИЙ РОЗВИТОК МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ-ДЕФЕКТОЛОГА: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ЗМІСТУ І СКЛАДНИКІВ - Кононова, Марина Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглядаються проблемні питання професійного розвитку вчителів-дефектологів. Розкрито основні дослідні підходи до змісту поняття «професійний розвиток». На основі аналізу наукових джерел виділено три найбільш традиційні позиції до визначення поняття «професійний розвиток вчителя». Виокремлено ключові аспекти вивчення представленої проблеми. Подальшого розвитку набули аналіз і систематизація досліджень з даної проблеми.