ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХІ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯМАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ ДЕРЖАВНОЇ КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Квітка, Аліна Сергіївна; Шмельова, Римма Ігорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У науковій статті виокремлено проблеми, що виникають в процесі навчання майбутніх офіцерів Держаної кримінально-виконавчої служби України англійської мови. Узагальнено функції та принципи навчання майбутніх офіцерів Держаної кримінально-виконавчої служби України англійської мови комп’ютерними засобами. Охарактеризовано види новітніх технологій навчання англійської мови, зокрема, комп’ютерні технології : тренувальні, т’юторські, проблемного навчання, імітаційно-моделюючі, ігрові, телекомунікаційні технології. Виділено нетрадиційні форми підходів до навчання англійської мови майбутніх офіцерів Держаної кримінально-виконавчої служби України: інформаційно-комунікативні технології, ігрові технології, дослідницькі технології, інтерактивні технології. Виокремлено етапи впровадження інформаційно-комунікаційних технологій, форми роботи з комп’ютерними навчальними програмами на заняттях іноземної мови. Аргументовано необхідність застосування скрайбінг-презентації, як новітнього засобу вивчення англійської мови. Узагальнено основні лінгводидактичні завдання застосування інформаційно-комунікаційних технологій у процесі навчання англійської мови майбутніх офіцерів Держаної кримінально-виконавчої служби України.