ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ОБРОБКИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДАНИХ ЛАБОРАТОРНОГО ПРАКТИКУМУ: ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ - Гуляєва, Людмила Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
В статті розглянуто питання щодо вдосконалення методики обробки експериментальних даних під час виконання лабораторного практикуму. На прикладі визначення коефіцієнту динамічної в’язкості рідини запропоновано застосування графічного та аналітичного методів обробки результатів дослідження майбутніми інженерами.