ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИЗМУ ШКОЛЯРІВ, ЯКИЙ ПОВ’ЯЗАНИЙ З ВИВЧЕННЯМ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ УКРАЇНИ - Негребецька, Ольга Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті висвітлюється пошук нових шляхів застосування культурологічних знань учителів музичного мистецтва загальноосвітніх шкіл, які б відповідали сучасним напрямкам в розвитку педагогічної думки та культурним традиціям української спільноти. Розглядаються засоби ефективності їх реалізації в практичній діяльності вчителя музичного мистецтва загальноосвітньої школи та втілення в школі нових сучасних форм виховної роботи.