МЕТОДИ РОЗВИТКУ ГОЛОСУ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Шафарчук, Тетяна Георгіївна; Десятникова, Наталія Львівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті розглянуті питання специфіки підготовки вчителів музичного мистецтва. Проведено аналіз різних методів, що застосовуються педагогами сучасної вокальної школи в роботі з вокалістами для формування фонационное-технічних компетенцій і обґрунтовано доцільність використання цих методів в роботі зі студентами музичних факультетів університетів. Доведено важливість дотримання принципів послідовності і спадкоємності у виборі педагогічного матеріалу і побудові навчального процесу.