РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ (на прикладі діяльності культурно-мистецького фонду «Перспектива» м. Кропивницького) - Стрижаков, Артем Олегович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті схарактеризовано розвиток творчого потенціалу талановитої молоді на прикладі роботи Благодійного культурно-мистецького фонду «Перспектива», основними напрямами діяльності якого є: підвищення якості освіти засобом розвитку неформальної освіти; організація і проведення навчальних молодіжних форумів та просвітницьких проектів; підтримка талановитої молоді та молодіжних ініціатив; сфера екології; соціальна сфера; пропаганда здорового способу життя.