СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОСВІТИ ТА КАДРОВА БЕЗПЕКА ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Панченко, Володимир Анатолійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглядаються проблеми якості освіти. Встановлено, що забезпечення якості вищої освіти є багатоплановим й охоплює: наявність необхідних ресурсів (кадрових, фінансових, матеріальних, інформаційних, наукових, навчально-методичних тощо). Метою статті є вдосконалення теоретико-методичних положень управління кадрової безпекою в системі менеджменту персоналу вищого навчального закладу.