ВПЛИВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ НА ФОРМУВАННЯ ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ АВІАЦІЙНИХ ФАХІВЦІВ - Захарова, Оксана Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Актуальність дослідження визначається новими вимогами, які суспільство ставить перед людиною, зокрема фахівцем з повітряної галузі, для якої важливо не тільки активно заздалегідь підготуватися до обраної ним спеціальності з спеціальних предметів, а й до цілеспрямовано розвивати фізичні та психічні якості, необхідні для формування та розвитку лідерської компетентності, які визначають успіх у майбутній професійній діяльності. Стаття має на меті визначити умови для ефективного впровадження методики професійно-прикладної фізичної підготовки майбутніх авіаційних фахівців у процесі формування лідерських якостей.