ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ПОКОЛІННЯ Z У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Карапетян, Аліна Овіківна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті проаналізовано вплив технічного та соціального чинників на менталітет покоління Z та особливості їх сприйняття процесу навчання. Виявлено ризики і потенціал цього впливу на формування навичок, які, згідно з прогнозами, матимуть попит на ринку праці. Сформульовано ключові вимоги до організації педагогічної практики із врахуванням соціальних налаштувань представників Покоління Z, а також запропоновано методи підвищення ефективності навчального процесу.