ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД РОЗВИТКУ ТА КОРЕКЦІЇ ВПЕВНЕНОСТІ В СОБІ У МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ РОБІТНИКІВ - Мельничук, Сергій Костянтинович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті здійснено теоретичний аналіз проблеми впевненості в собі в юнацькому віці, висвітлені умови її формування, проаналізовано особливості психологічного супроводу розвитку і корекції впевненості в собі.