СУБ’ЄКТНО-ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНОЇ МОБІЛЬНОСТІ - Малишевський, Олег Володимирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті обґрунтовано актуальність суб’єктно-діяльнісного підходу у формуванні професійної мобільності майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю. Окреслено зміст професійної діяльності суб’єкта. Розкрито сутність системно-діяльнісного підходу, що полягає у формуванні суб’єктного досвіду для розв’язання інженерно-педагогічних проблем у процесі майбутньої професійної діяльності.