ЗМІСТОВО-ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ ПІДХІД В УМОВАХ СТУДЕНТОЦЕНТРИЗМА ВИЩОЇ ШКОЛИ - Слюсаренко, Микола Анатолійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті висвітлюються можливості змістово-процесуального підходу до навчання в реалізації стратегії студентоцентризму в практиці вищої школі; гармонізації інформаційної і процесуальної сторін навчання та умови ефективності змістово-процесуального підходу у підвищенні якості підготовки студентів до професійної діяльності в оволодінні секретами творчої педагогічної діяльності і професійного зростання в обраної ними професійної сфері.