ЗАСТОСУВАННЯ ЗНАКОВО-СИМВОЛІЧНОГО ПІДХОДУ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕТНОСТІ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Ципіна, Діана Савеліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті розглянуто шляхи застосування знаково-символічного підходу у мовній підготовці студентів економічних спеціальностей. Доведено, що навчання іноземній мові як знаковій системі сприяє ефективному формуванню іншомовної компетентності студентів. Визначено теоретичні основи організації та управління відповідного педагогічного процесу.