ПРИНЦИПИ ЕФЕКТИВНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Чубрей, Олександра Степанівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розроблено та науково обґрунтовано авторську сукупність принципів, що сприятимуть ефективній реалізації процесу підготовки майбутніх вчителів географії до професійної діяльності: мета та завдання підготовки, залучення студентів до підготовки, формування змісту підготовки, організація підготовки, результати підготовки.