ЗАРОДЖЕННЯ КОУЧИНГУ ЯК СПОСОБУ СПРИЯННЯ ОСОБИСТІСНОМУ РОЗВИТКУ - Петренюк, Дмитро Анатолійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В статті прослідковано процес виникнення коучингу як способу сприяння особистісному розвитку людини. Роз’яснюється сутність коучингу шляхом його порівняння з деякими суміжними до нього концепціями та методами.