КРИТЕРІАЛЬНО-ПОКАЗНИКОВИЙ АСПЕКТ ФОРМУВАННЯ ДИЗАЙНЕРСЬКОЇ КУЛЬТУРИ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА - Чекалова, Оксана Едуардівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розроблено та обґрунтовано показники та критерії оцінювання рівнів сформованості дизайнерської культури майбутніх учителів образотворчого мистецтва. Задля виявлення критеріїв та показників сформованості дизайнерської культури майбутніх учителів визначено ступінь сформованості ключових структурних компонентів дизайнерської культури майбутніх учителів образотворчого мистецтва.