ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ ДОСВІДУ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Михаськова, Марина Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглянуто систему формування досвіду музично-педагогічної діяльності майбутнього вчителя музичного мистецтва, яка включає рівні та етапи професійної підготовки. Особливу увагу приділено завданням та етапам експериментальної роботи відповідно до ідей авторської концепції формування досвіду музично-педагогічної діяльності майбутніх педагогів-музикантів. Робота була спрямована на узагальнення та перевірку досліджуваного феномена, виявлення сформованості компонентів (когнітивного, результативно-практичного, емоційно-ціннісного, комунікативного, організаційно-прогностичного, творчого) відповідно до рівнів (високий, достатній, середній, низький).