ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ЦИФРОВИХ СИСТЕМ В УКРАЇНІ - Анісімов, Микола Вікторович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглядаються питання необхідності й можливості використання додаткової інформації про шляхи розвитку обчислювальних систем в Україні. Дослідження показали, що при поясненні деяких питань розвитку обчислювальних систем необхідно використовувати додаткову інформацію. Тому нашим завданням було в даній статті привести кілька прикладів історичних аспектів розвитку електронної обчислювальної техніки в Україні і їх промислового виробництва.