СОЦІАЛЬНА ЗРІЛІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТА ЙОГО ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ - Галета, Ярослав Володимирович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті відображено роль соціальної зрілості майбутнього вчителя як фактор його професійного становлення. Зазначено особливості процесу становлення соціальної зрілості особистості. Акцентовано увагу на внутрішніх та зовнішніх чинниках розвитку соціальної зрілості майбутнього вчителя.