ПЕРСПЕКТИВНІ КОНЦЕПТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ В ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ - Чубрей, Олександра Степанівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті вивчено досвід професійної підготовки майбутніх вчителів географії в таких європейських країнах як Франція, Німеччина, Іспанія, Великобританія, Швеція,Фінляндія. Виявлено перспективні концепти актуальні для впровадження в Україні в умовах трансформації освіти.