ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ФОРМУВАННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГАЛУЗЕВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ - Антонець, Анатолій Вікторович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
Для майбутніх фахівців у галузі машинобудування математична компетентність є основою навчання. На основі попередніх досліджень ми запропонували модель формування математичної компетентності майбутніх інженерів. Він спирається на відповідні умови формування психолого-педагогічної математичної компетентності. Важливе місце серед цих умов посідає використання інноваційних методів навчання, які включають інтерактивні технології.