ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ ВМІНЬ І КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ШКОЛЯРІВ В КОНТЕКСТАХ СТРАТЕГІЙ СУЧАСНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Безена, Іван Михайлович; Богатирьова, Тетяна Миколаївна; Дорошенко, Оксана Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
В статті досліджуються процеси та технології оцінювання вмінь та компетентностей здобувачів середньої освіти. Сучасне шкільне оцінювання є невід’ємною складовою процесу навчання школярів, яка відображає внутрішні та зовнішні процеси у доступності змісту викладання шкільних дисциплін і рівня вмінь й компетентностей особистості на основі зворотного взаємозв’язку.