НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАНЯТЬ З ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН - Букатова, Оксана Михайлівна; Федорова, Ольга Василівна; Яренчук, Людмила Георгіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
Мета дослідження полягає у тому, щоб запропонувати оптимальний варіант побудови навчально-методичного комплексу для вивчення природничих дисциплін із застосуванням дистанційних платформ та технологій. В результаті роботи було здійснено аналіз підходів до побудови навчально-методичних комплексів. Запропоновано алгоритм розробки методичних матеріалів до проведення лабораторних, практичних та семінарських занять з природничих дисциплін.