РОЗВИТОК ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ ДОШКІЛЬНИКІВ ЗАСОБАМИ ХОРЕОГРАФІЇ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЕЛЕМЕНТАРНИХ МАТЕМАТИЧНИХ УЯВЛЕНЬ - Гришко, Ольга Іванівна; Вільхова, Оксана Григорівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті проаналізовано особливості формування пізнавального інтересу дошкільників на інтегрованих заняттях з логіко-математичного розвитку з використанням засобів хореографічного мистецтва. Розкрито специфіку вироблення математичного світогляду вихованців, створення особливої пізнавально-дослідницької атмосфери за допомогою ігрових вправ. З’ясовано вплив хореографічної діяльності на розвиток дитини дошкільного віку в процесі формування елементарних математичних уявлень.