НАВЧАННЯ У СПІВПРАЦІ ЯК ОДНА З БАЗОВИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ФОРМУВАННІ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ ЗВО - Задільська, Галина Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглядається поняття педагогічної технології «навчання у співпраці» як ефективної інноваційної освітньої технології, вказується на особливості інтерпритації цієї технології як складової особистісно-орієнтованого підходу в навчанні англійської мови, обґрунтувано методологічні основи навчання студентів за технологією у співпраці. Застосування у навчальному процесі інтерактивних форм та методів навчання сприяє формуванню вмінь та навичок студентів, їх активної взаємодії, виробленню цінностей, створенню атмосфери співпраці