МЕТОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ЯК ПІДГРУНТТЯ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Ілініцька, Наталія Степанівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті автор у руслі розгляду сучасних тенденції у методології освіти подає науковий огляд педагогічних підходів: акмеологічного, синергетичного та компетентнісного.