ПРО ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКЛАДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО» ДЛЯ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Колодійчук, Юлія Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
В статті розкривається сутність соціального партнерства та його роль в сфері соціально-трудових відносин. Зокрема, визначено пріоритетну ціль та ключеві елементи соціального партнерства. Схарактеризовано особливості тристоронньої моделі партнерства, що функціонує в Україні. Зазначено психолого-педагогічні та соціокультурні умови відносин між соціальними партнерами, а також основні принципи, яких сторони повинні дотримуватись.