РОЗВИТОК НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ АУДИТОРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Лисенко, Людмила Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті аналізуються сучасні технології навчання англійської мови, а також розглядаються основні аспекти інтерактивного навчання іноземної мови зумовлені необхідністю розвитку та вдосконалення комунікативних навичок студентів. Визначено та обґрунтовано основні функції використання сучасних технологій, які суттєво сприяють ефективному навчанню комунікативних вмінь.