РОЛЬ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ЗАСОБІВ У ПРОЦЕСІ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ЗАНЯТЬ З ІНОЗЕМНИХ МОВ - Рожак, Наталія Володимирівна; Микитенко, Марія Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті висвітлено сутність понять «інтенсифікація навчання», «мультимедіа», «мультимедійні технології», «мультимедійні засоби». Наведено відмінні риси мультимедійних засобів від традиційних. Визначено характерні особливості процесу інтенсифікації занять з іноземних мов. Представлено педагогічні методи та прийоми, які використовуються в процесі інтенсифікації занять з іноземних мов засобами мультімедіа у вищих навчальних закладах.