ОЗНАЙОМЛЕННЯ УЧНІВ ІЗ СУЧАСНИМИ АГРОТЕХНОЛОГІЯМИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ І ГРОМАДСЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НА УРОКАХ ФІЗИКИ - Чінчой, Олександр Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглянуто дидактичні питання формування уявлень учнів загальноосвітньої школи про перспективні технології в агропромисловому секторі та їх значення в розв’язанні сучасних соціально-економічних проблем. Продемонстровано, що вивчення такого матеріалу забезпечить формування соціальної та громадської компетентності учнів профільної школи й сприятиме їх професійній орієнтації.