ВПРОВАДЖЕННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕС ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ - Брюханова, Тетяна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розглядається проблема підготовки спеціалістів фізичної культури і спорту щодо професійної діяльності з використанням здоров’язберігаючих технологій.