ВИХОВАННЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ОСОБИСТОСТІ – ОСНОВНИЙ ФАКТОР ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ФІЗКУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ - Лосік, Вікторія Георгіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті висвітлюються теоретичні передумови фізкультурного виховання студентів. Акцентовані стадії формування фізичної культури особистості.