ЛІНГВОДИДАКТИЧНА МОДЕЛЬ РОЗВИТКУ РИТОРИЧНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ПОЛЬСКОЇ МОВИ - Ранюк, Оксана Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті розкрито сутність та зміст лінгводидактичної моделі розвитку риторичних умінь у процесі навчання польської мови з урахуванням традиційних та інноваційних тенденцій у системі вищої освіти України. Описано основні підходи, принципи, методи, прийоми та засоби, що дозволятимуть сформувати ефективну систему вивчення польської мови.