АНАЛІЗ ЗМІСТУ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З КІБЕРБЕЗПЕКИ В СУЧАСНОМУ КОНТЕКСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Самойленко, Олексій Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті проаналізовано зміст підготовки бакалаврів з кібербезпеки в сучасному контексті функціонування закладів вищої освіти. Зазначено, що забезпечення кібербезпеки є актуальним для багатьох сфер діяльності, зокрема, сфер науки, техніки та технологій, що охоплюють проблеми, пов’язані із захищеністю кіберпростору країни, окремих об’єктів його інфраструктури, охарактеризовано означені об’єкти.