БАЛЕТНА МУЗИКА ЯК ЧИННИК РОЗВИТКУ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Назаренко, Марина Павлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті «Балетна музика як чинник розвитку інструментально-виконавської майстерності майбутнього вчителя музичного мистецтва» обґрунтовано необхідність використання балетної музики у фортепіанній підготовці студентів мистецького факультету педагогічного університету.