ЗАСТОСУВАННЯ ДІЯЛЬНІСНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО КРИТЕРІЮ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ЛОГОПЕДІВ ДО ВЗАЄМОДІЇ З ДІТЬМИ ІЗ МОВЛЕННЄВИМИ ПОРУШЕННЯМИ - Цимбал-Слатвінська, Світлана Володимирівна; Бабій, Інна Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті обґрунтовано важливість застосування діяльнісно-технологічного критерію для визначення готовності майбутніх логопедів до взаємодії з дітьми із порушенням мовлення. Вказано, що сучасна логопедична освіта вимагає застосування нових алгоритмів діагностики рівнів готовності до професійної діяльності майбутніх логопедів зокрема до взаємодії з дітьми із порушенням мовлення.