ЗМІСТ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В СИСТЕМІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ЛІКАРІВ - Габорець, Ольга Андріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті досліджено проблему використання інформаційних технологій у підготовці майбутнього лікаря. Обґрунтовано доцільність їх впровадження для інтеграції природничих і фахових знань. Продемонстровано, що використання цих технологій у навчанні підвищує мотивацію студентів до обраного фаху та сприяє формуванню професійного мислення та творчого підходу в практичній діяльності.