СИСТЕМА СУЧАСНИХ ДИДАКТИЧНИХ КРИТЕРІЇВ ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ ВИЩОЇ КРАЄЗНАВЧОЇ ОСВІТИ - Дубель, Ігор Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті пропонується ряд актуальних дидактичних критеріїв, що можуть бути використані під час формування освітнього змісту у вищій краєзнавчій освіті. Застосування цих критеріїв (власне педагогічного, особистісного, науково-прикладного, предметного та технологічного) обґрунтовується через дослідження функціонального значення кожного з них у структурі краєзнавчої освіти.