ВИМОГИ ДО ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ ЯК СУЧАСНОГО ФАХІВЦЯ З ІНФОРМАТИЗАЦІЇ - Шуляк, Андрій Сергійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті розкрито вимоги до вчителя інформатики як до сучасного фахівця з інформатизації, висвітлено види його діяльності, запропоновано діяльнісну модель вчителя інформатики за такими компонентами: когнітивно-дослідницьким, конструктивним, комунікативним, проєктувальним, організаційним, контролюючим, експертним.