КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ЯК ШЛЯХ ДО ВИРІЕШННЯ ПРОБЛЕМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ВИЩОЇ ШКОЛИ - Карапетян, Аліна Овіківна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки)
У статті проаналізовано досвід запровадження компетентнісного підходу та розглянуто державні інструменти вирішення проблем працевлаштування випускників вишів. Виявлено компетентності, які мають великий вплив на працевлаштування, але недостатньо розвиваються вишами, та запропоновано методи організації навчального процесу, спрямовані на їх розвиток.