ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА НА ОСНОВІ ВИВЧЕННЯ ТВОРЧОЇ СПАДЩИНИ КОМПОЗИТОРІВ ЄЛИСАВЕТГРАДА – КІРОВОГРАДА – КРОПИВНИЦЬКОГО - Локарєва, Юлія Валеріанівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
У статті висвітлюються проблема патріотичного виховання студентів, національної гідності, патріотизму, актуальні питання регіоналістики, музикознавчої ерудованості студентів на основі вивчення творчої спадщини композиторів свого регіону, окремі аспекти впровадження мультимедійних технологій на уроках музичного мистецтва.