РЕФОРМУВАННЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ: ТЕНДЕНЦІЇ Й СТРАТЕГІЇ - Пріма, Раїса Миколаївна; Пріма, Дмитро Анатолійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті проаналізовано деякі загальні тенденції й окреслено стратегічні орієнтири вітчизняного виміру щодо реформування освітньої сфери. В контексті сучасних теоретичних парадигм виокремлено глобалізацію, інноваційність, якість освіти як тенденції, що актуалізують і спричиняють реформаційні освітні процеси в Україні.