БОЙОВИЙ ХОРТИНГ У ПРОГРАМІ ПОЗААУДИТОРНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАГАЛЬНОФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ, ВИХОВАННЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОСНОВ ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ - Єрьоменко, Едуард Анатолійович; Вєхтєв, Валерій Валерійович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті визначено зміст, форми і методи проведення позааудиторних занять з бойового хортингу у закладах вищої освіти для підвищення загальнофізичної підготовки, виховання фізичної культури та основ здоров’я студентів, розкрито методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу з бойового хортингу у закладах вищої освіти та формування здорового способу життя студентської молоді.