ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ОСВІТИ У СФЕРІ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Багрій, Ганна Вікторівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2019)
В статті розглядаються питання необхідності підготовки високо кваліфікованих фахівців в сфері енергозбереження та енергоефективних технологій. Проаналізовані пріоритетні напрямки розвитку освіти. Наведений перелік методичних задач щодо формування у майбутніх фахівців компетентності у сфері енергозбереження, а саме розвиток у студентів практичних умінь і навичок у сфері енергозбереження, участь у масових заходах щодо енергозбереження (конкурсах, виставках, тижнях комісій, конференціях), фахова підготовка студентів з основ енергозбереження, створення та удосконалення навчально-методичних розробок, тощо.