КОМУНІКАТИВНА МОБІЛЬНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА-ВИХОВАТЕЛЯ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Пріма, Раїса Миколаївна; Замелюк, Марія Іванівна; Триндюк, Валентина Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У статті, виходячи з аналізу змісту професійної діяльності майбутнього вихователя, розкривається сучасне уявлення про комунікативну мобільність даної категорії педагогічних працівників закладу дошкільної освіти.